Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,01 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Moje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 7 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 17 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno 19. 4. 2025 22:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 4 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 4 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 5 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 6 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 6 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 8 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso na žampionech se smetanou,
krůtí plátky na žampionech,
krůtí kousky na žampionech,
jak zavázat roládu,
mail omega.gr loc:cz,
dušené kuře na žampionech,
jak zavázat masovou roládu,
krůtí roládka,
krůtí na žampionech,
kruti platek na zampionech,
krůtí roláda,
jak zavazatroladu,
kuře se smetanovým přelivem,
jak zavazat maso,
kuřecí nebo krůtí na žampionech,
krůtí roláda dušená,
kruti rolka dusena,
přeliv na masovou roládu,
jak zavazat maso provazkem do rolky,
krkovice na koreni adzika
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
kapie,
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
koření adžika,
cibulka,
smetana na vaření,
omega,
mouka hladká
Komentáře (13)