Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové kuličky na paprikách a pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (50×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 750 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny119,09 g
Tuky33,93 g
Vláknina14,95 g
Cholesterol 587 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,34 g
Sacharidy70,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev nastrouháme na jemno. Smícháme je s masem a zbytkem surovin. Dochutíme a mokrýma rukama tvoříme kuličky. Krok 2: Papriky a cibuli nakrájíme na proužky, rajčata na polovinu. Pivo smícháme s kečupem, hořčicí, protlakem a kořením. Do pekáčku vytřeného sádlem dáme papriky a cibuli s rajčaty. Krok 3: Na zeleninu položíme kuličky a polijeme připravenou směsí. Pekáček přikryjeme a pečeme na 190-200 stupňů, cca 35-45 minut. Před koncem pečení odkryjeme a dopečeme. Podáváme s chlebem nebo rýží.

Zveřejněno 21. 12. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4AW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4AW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Výborné, moc jsme si pochutnali 😍.

Andyscha: To mám fakt radost a potěšilo mě to:-K děkuji moc:-K:-K:-K

Moanka: Já moc děkuji, za vyzkoušení a moc pěknou fotku.:-K:-K

Opravdu velmi chutné… <3. :yes:
Děkuji za krásný recept… :-K

mika59: děkuji:-K

janovskytomas03: Z půl kila masa tak cca 3-4...záleží na jedlicich.

Dobrý den, potřeboval bych vědět, pro kolik porcí je tento recept dělaný, potřeboval bych odpově:-(ď prosím rychle, děkuji

Ahoj, včera jsem receptík dělala na véču a musim říct, že vážně super! Akorát jsem přidala více koření :-8

dnes jsem vařila a manžel prohlásil že si dlouho takhle nepochutnal :-)

LenkaMis: To mám radost..děkuji moc za zprávu..:-K:-K

Fantasticke, velice brzo to udelam, vlastne ty Vanoce do toho prisly nevhod. Ale dam tam take poradnou smetnu, tu davm temer do vsech omacek, zrovna ted delam bramborovy gulasek s klobasou a jak jnak,smetanou. Zvlastni, jak Cesi maji radi omacky. Kdyz American ma kus ''svickove'',dela steak, ale vtsina Cechu by hned delala smetanovou omacku a ''zlatej ceskej knedlicek''. Kam se hrabe steak.

.. recept vypadá pěkně, určitě zkusím.

delam podobne, jen bez hořčice. Příště ji přidám :)

Tématické fráze:
masové kuličky, masove kulicky recept, masové kuličky s paprikami a pivem, masove koule na paprice, masové kuličky na paprice, top recepty masové kuličky, masove kilicky na paprice, masove koule na pive, mlete maso na paprikach a pivu, mleté koule na pivu, masove kulicky v paprice, masove koule na pivu, kulicky z mleteho masa na paprice a pivu, masové kuličky s pivem a paprikami, kuličky z mletého masa,papriky,pivo, masove kulicky na paprice apivu, masové kuličky z mletého masa, kulicky v na pivu, masové koule na s pivem, top recepty kuličky s paprikou na pivu

Suroviny:
maso mleté mix, vejce, mrkev, cibule, paprika, mléko, strouhanka, pepř, sůl, paprika, rajče cherry, cibule, pivo světlé, protlak rajčatový, kečup ostrý, hořčice, cukr, sůl, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu