Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Falešný guláš z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

medanek medanek

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 766 kJ /
1 378 kcal
Bílkoviny197,48 g
Tuky39,49 g
Vláknina23,68 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy52,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky a česnek nasekáme na drobno. Krok 2: V hrnci na oleji osmažíme cibulku, přidáme česnek, maso a zprudka osmažíme se všech stran, aby se zatáhlo. Dále přidáme papriku, rajčata, kmín, osolíme, opepříme a přendáme do pomalého hrnce.
Zalijeme vývarem nebo vodou s rozpuštěným gelovým bujonem a nastavíme na LOW 8 hodin. Krok 3: Po uplynutí nastaveného času ochutnáme, je-li potřeba, ještě dochutíme solí a pepřem. Krok 4: Pokud je to moc řídké, zahustíme 1 lžící kukuřičného škrobu rozpuštěném v ¼ šálku vody. V tom případě ještě necháme další hodinu pomalit.
Já jsem pouze vyndala maso a šťávu s cibulí rozmixovala a stačilo to. Krok 5: Servírujeme zdobené kapií, červenou cibulí, nakrájenou jarní cibulkou a kouskem petrželky.
Příloha může být jakákoliv, knedlíky, rýže, čerstvé pečivo a smažené bramborové šišky, které jsem použila já.

Zveřejněno 27. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o4NY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o4NY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový guláš z pomalého hrnce, veprovy gulas v pomalem hrnci, falešný guláš, recepty z pomalého hrnce, recepty pro pomalý hrnec, pomaly hrnec vepřový guláš, guláš z pomalého hrnce, recept na guláš prezentace, falešný guláš z vepřového masa, vepř. guláš v pomalém hrnci, hovězí guláš v pomalém hrnci, bujon z pomalého hrnce, pomalý hrnec recept příloha rýže, recept na nastavený guláš, guláš v pomalém hrnci, z vepřového masa guláš v pomalém hrnci, top recepty pomalý hrnec videorecept, pomaly hrnec recept na gulas z veproveho masa, osmažení cibulky v pomalém hrnci, pomalý hrnec recepty

Suroviny:
pečeně vepřová, cibule, česnek, paprika, kmín celý, rajče, pepř, sůl, olej, vývar, kapie, cibule červená, cibulka jarní, petrželka zelená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu