Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 876 kJ / 6 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 295,04 g |
Tuky | 594,64 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 11,20 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek prolisujeme, přidáme sůl a dobře promícháme.
Maso umyjeme, osušíme a ze všech stran pořádně a stejnoměrně potřeme směsí. Dáme do nádoby, aby nebylo kolem masa příliš místa, spíše na těsno. Přikryjeme namočeným a vyždímaným plátnem, zatížíme a dáme do lednice. Necháme tak 2-3 týdny. Je to individuální. Krok 2: Po uplynulé době maso pořádně opláchneme, osušíme, kůži nařízneme po 2 cm do kříže, opepříme a už jen lehce osolíme. Krok 3: Dno pomalého hrnce vytřeme olejem, dáme nakrájenou cibuli na kolečka, nasekaný česnek,
snítku rozmarýnu, na to maso a pomalíme na LOW 7 hodin. Krok 4: Po této době přendáme maso do pekáče, i se šťávou a pečeme na 160°C za občasného polívání masa výpekem, dokud nemá krásně zlatou barvu. Krok 5: Hotové necháme chvíli odpočinout, nakrájíme na plátky a servírujeme zdobené zeleninou a libovolnou bramborovou přílohou.
Já volila máslové brambory s pažitkou.
Maso umyjeme, osušíme a ze všech stran pořádně a stejnoměrně potřeme směsí. Dáme do nádoby, aby nebylo kolem masa příliš místa, spíše na těsno. Přikryjeme namočeným a vyždímaným plátnem, zatížíme a dáme do lednice. Necháme tak 2-3 týdny. Je to individuální. Krok 2: Po uplynulé době maso pořádně opláchneme, osušíme, kůži nařízneme po 2 cm do kříže, opepříme a už jen lehce osolíme. Krok 3: Dno pomalého hrnce vytřeme olejem, dáme nakrájenou cibuli na kolečka, nasekaný česnek,
snítku rozmarýnu, na to maso a pomalíme na LOW 7 hodin. Krok 4: Po této době přendáme maso do pekáče, i se šťávou a pečeme na 160°C za občasného polívání masa výpekem, dokud nemá krásně zlatou barvu. Krok 5: Hotové necháme chvíli odpočinout, nakrájíme na plátky a servírujeme zdobené zeleninou a libovolnou bramborovou přílohou.
Já volila máslové brambory s pažitkou.
Zveřejněno 30. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MzYG
Moje poznámka
Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MzYG
Nejnovější recepty
Kuřecí kapsa se zeleninovým salátem (pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Kapustový závitek s houbami a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicový nákyp s mrkví a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Obalený květák z remosky
Přidáno před 10 hodinami
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 15 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Milahu před 5 hodinami
Zelí s medem
pajaheltuska před 6 hodinami
Krkovice pečená na hlávkovém zelí
Sahula před 7 hodinami
Netradiční dušené kysané zelí s přírodní krkovicí
Sahula před 7 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suz4n před 8 hodinami
Španělské ptáčky se smetanovou omáčkou
Andyzvesnice před 8 hodinami
Netradiční cibulačka se žampiony
Andyzvesnice před 8 hodinami
Pikantní čočka
Karel849 před 8 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
JanaVoza před 10 hodinami
Tématické fráze:
pečený bůček v pomalém hrnci,
nalozený bůček s česnekem,
pečený buček z pomalého hrnce,
pečení bůček naložený v láku,
recepty pečený buček,
naložený vepřový bůček pečený,
naložený bůček v soli,
naložený plněný bůček,
bůček pečený v pomalém hrnci,
bůček recepty,
naložený česnek,
karamelizovany pečený bůček,
bůcek recept,
dokonalý naložený vepřový pečený bůček,
pečeny buček bez poklice,
pečený bůček pomalý hrnec,
vietnamský naložený česnek recepty,
dokonalý pečený bucek,
naložení bůčku na na pečení,
pečený bůček v ph
Suroviny:
bůček,
rychlosůl,
česnek,
cibule,
česnek,
olej,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
zelenina
Komentáře (11)