Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s Grankem

Hodnocení receptu je 4,5 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme podle návodu, omastíme máslem a posypeme Grankem. Krok 2: Lze podle chuti dosladit moučkovým cukrem, ozdobit hoblinkami z hořké čokolády, čokoládovou polevou....dle chuti a fantazie.
Možná by šlo použít i klasické kakao (holandské), ale to by bylo pro nás moc hořké.

Zveřejněno 6. 7. 2010

Poznámka autorky isindy

Děti toto rychlé jídlo milují od malička, dcera tak řeší oběd vždy, když máme guláš s kolínky - gulášek ona neeee :D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s Grankem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngVD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s Grankem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ngVD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (35)

Tak jsem poprvé toto udělala dětem a můžou se utlouci po tom děkuji za typ k večeři a z Dárky si nic nedělejte je jak potrefená husa ..... děkuji<3https://www.toprecepty.cz/recept/13208-testoviny-s...

Na táboře děláme každoročně tuto pochutinu, a na víc jelikož mame skvělé kuchařky mohou si vybrat ještě s tvarohem, zamícháme tvaroh měkký s mlékem na hustší kašičku a poléváme těstoviny tvarohem a můžeme posypat i Grankem, další varianta je skořice s cukrem, dále umletý mák a pro ty co nechtějí sladkou variantu kečup se sýrem. Obdivují naše kuchařky, že si dají práci a k jedné večeři nám dají na výběr s tolika variant a všichni jsme přež.. :-p

Veronika 9. 2. 2014 17:06
Jídlo mého dětství :-) Myslím že recepty hodně pomůžou hlavně mladým co se bojí vařit :) Za tento recept dávám velké plus!

a když se k tomu granku přidají ještě strouhané vlašské ořechy, to je už úplná mana nebeská:-D:-D:-D, jinak za receptík zvedám palec a přidávám bodík, znám a dělám, je to výborné;-);-);-):yes::yes::yes:

Darka:Kolínka s kakaem máme také moc rádi,je to většinou skvělá večeře recept chválím :yes: a jen by mě zajímalo,když je Darka taková skvělá kuchařka proč nám tedy nějaké své recepty nepředstaví :-p;-).

Ivuna a Vladis: děkuji :-K děti toto opravdu milují, uzeným lososem je tolik nenadchneš ;-)

Jé,něco podobnýho nám vařívala mamka jen ty těstoviny pocukrovala a polila rozpuštěným máslem:-D.Dávám bodík :yes:

Uděluji další bodíček, sice jednoduché, ale inspirativní. Mám dvě děti, určitě vyzkouším. Někdy je v jednoduchosti síla - hlavně když jsou malé děti a čas od času není na dlouhé vyvařování prostor. :-K

Isahu, ty dokážeš svými fotografiemi udělat z obyčejného jídla božskou manu. Bodík č. 10:yes:

plotna, díky:-K...a neboj, mě jen tak něco nepoloží;-):-8:-D

Je spousta receptů,která jsou jednoduchá a na které si vzpomeneme opravdu velmi málo.Vůbec nemám nic proti tomu,když se tady budou objevovat častěji.Tím lépe.A isahu.Vůbec si z toho nic nedělej.Když se jim to nelíbí tak sem nemusí chodit.:-K

Tohle je jediné jídlo, které můj manžel hravě zvládne.
Když jsem byla v porodnici a on měl vařit starší dceři, tak uvařil kolínka s grankem.Tehdy to nazval těsto ala kakaesto. Od té doby se tomu jinak u nás neřekne a děti to milují.;-)
Posílám :yes:

souhlasím s vámi ,ženský ,nepřidala recept a hned kritizuje ,náhodou recept je fajn a určitě udělám děti tohle mají rádi:yes:

Darko - ale i ten blbec nějak začíná !!!!!a pokud jsou pro tebe nudle s mákem pod úroveň, tak je nevař a přečti si své motto s pohledem do zrcadla :-//:-//

Elizo, nerozčiluj se ;-), evidentně nedosahujeme intelektuální výše paní Darky...a my jsme právě jednu srážku zaznamenaly :-O;-):-D

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
těstoviny s kakaem, nudle s kakaem, nudle s grankem, kolínka na sladko, špagety s kakaem, kolínka s kakaem, testoviny na sladko, testoviny s cukrem, sladke testoviny, špagety s grankem, testoviny s cukrem a kakaem, kolinka s grankem, těstoviny s kakaem a cukrem, špagety na sladko, kolinka s cukrem, těstoviny v kakaem, recept těstoviny s kakaem, gulas s kolinkama, testoviny na sladko pro deti, testoviny s kakaem a maslem

Suroviny:
těstoviny, máslo, kakao granko, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu