Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 583 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,17 g |
Tuky | 19,09 g |
Vláknina | 35,25 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 77,80 g |
Postup přípravy
Do mikrotenového sáčku kápneme olej, sáček mezi dlaněmi promneme a poté ho rozevřený vložíme do misky. Lehce osolíme, opatrně vyklepneme 1–2 vejce (podle velikosti) a nad vejci uděláme na sáčku pevný uzel. Naplněný sáček vložíme na 3 až 4 minuty do vařící vody, po uvaření sáček rozstřihneme a hotová vejce opatrně přemístíme do talíře.
Zveřejněno 11. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Moje poznámka
Hřibová omáčka se zeleninou a ztraceným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNAg
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 6 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 6 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 9 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 4 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 5 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 6 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 6 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 6 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 6 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 6 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 7 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 7 hodinami
Tématické fráze:
hribova omáčka s těstovinami,
hřibová omáčka ze sušených hřibů,
jak uvařit hribovou omacku,
hřibová omáčka jemná,
hribova omacka sk,
hřibová omáčka na těstoviny s houbami,
jak pripravit hribovou omacku,
zeleninová omacka
Suroviny:
hříbky sušené,
brambory,
mrkev,
cibule,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo,
mouka hladká,
pepř mletý,
sůl,
smetana sladká,
petržel,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (2)