Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 39 536 kJ / 9 449 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,86 g |
| Tuky | 434,15 g |
| Vláknina | 81,83 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 1 108,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Moje poznámka
Pravý poctivý valašský frgál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jP3W
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 21 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 minutami
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 5 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 6 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na pravý valašský frgál,
pravý valašský frgál recept,
pravy valassky frgal,
recept na pravý tvarohový frgál,
pravé valašské frgály recept,
frgál recept,
pravé valašské frgále recept,
recept na frgál,
jednoduchý frgál,
valasský frgál,
recept na valašský frgál,
valašský frgál recept,
forma na frgál,
frgály recept,
pravé valašské frgály,
pravy valasky frgal,
nejlepší frgale,
tvaroh na frgal,
jednoduché frgály,
recepty frgále
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
sádlo,
žloutek,
kůra citronová,
cukr krupice,
droždí,
kvásek,
mák mletý,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
rum,
cukr krupice,
mléko,
skořice,
tvaroh měkký,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
mléko,
rozinky,
povidla švestková,
rum,
perník,
žmolenka,
mouka,
cukr krupice,
máslo,
máslo,
rum
Komentáře (18)
V SUROVINÁCH stojí psáno:
"Náplně - pamatujte, že musí být jednou takové množství, než těsta"
Relativně je to prkotina, všichni víme wcg
Nikdy ale nevíte zda se na pečení nevrhne matematický génius, ale po přečtení výše uvedeného mu praskne hlava protože mu to nepobere
No, s podobným zadáním by si neporadil ani slovutný A. Einstein
Přidávám fotku.
Ba ne, toto není můj rcp
No, dělám cosi podobného - povidlového, navíc tvarohem plněného
https://www.labuznik.cz/detail-fotky/?imageId=2687...
Máte pravdu
No, částečně...
Nebo snad znáte někoho, kdo napřed suší hrušky, aby je posléze rozvařil a napaplal na koláč
(mrkněte se, co jsou to "hruškovými povidla"
***
masorad:
Já taky