Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,68 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Moje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 6 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 10 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 11 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Khulali před 1 hodinou
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 2 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 2 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 4 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 4 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 6 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezí krk podplecí,
hovězí krk podplečí recepty,
hovězí podpleci,
hovězí podplečí recepty,
hovězí krk podplečí recept,
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
hovězí krk recept,
hovězí podplečí recept,
hovězí krk a podplečí,
hovězí krk příprava,
co je hovězí krk podpleci,
recept hovězí krk,
hovězí krk na másle,
hovězí krk použití,
podplečí recept,
hovězí krk s podplečím,
recept na hovězí krk podplečí,
guláš z podplečí,
recept podplečí
Suroviny:
krk hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
smetana ke šlehání,
bylinky
Komentáře (5)