Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná a bude výborně chutnat třeba s bavorským bramborovým salátem.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Moje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 9 minutami
Pečené kuře
Lucek před 21 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 22 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 25 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 31 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 35 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 43 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 56 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Tématické fráze:
velikonoční nádivka podle babičky,
velikonoční nádivka recept,
velikonoční sekanice
Suroviny:
maso vařené,
maso uzené,
maso uzené,
vejce,
máslo,
rohlík,
kopřivy,
bylinky zelené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
máslo
Komentáře (2)