Bramborový salát se šruchou II
V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát osvěží a dodá mu také omega-3 mastné kyseliny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,64 g |
| Tuky | 65,41 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 103,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Moje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Nejnovější recepty
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 minutami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 1 hodinou
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 12 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 12 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
JajkaP před 30 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 8 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 9 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 9 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 10 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 10 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 10 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
karotka,
celer,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
šrucha zelná,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza
Komentáře (3)
Vím, že je to v velice prospěšná zelenina se spoustou vitamínů, ale překvapilo mně, že má tak vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, prý nejvíce v celého rostlinné říši!