Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 463 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,30 g |
Tuky | 67,64 g |
Vláknina | 84,80 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 506 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 252,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Moje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 11 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 55 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 2 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 7 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 7 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 8 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 9 hodinami
Tématické fráze:
fazole recepty,
recepty z fazolí,
jak vařit fazole,
recepty fazole,
jak uvařit fazole,
ředkev recepty,
jak uvařit rybu,
fazole recept,
jak uvařit chřest,
ředkev daikon recepty,
panganius recept,
jak upravit file,
jak upravit rybi file,
panganius,
recepty z bílých fazolí,
polévka z bílých fazolí,
vařit file,
crzina,
file po mexicku,
rybí gulášovka
Suroviny:
filet rybí,
fazole bílé,
olej,
máslo,
brambory,
cibule,
šťáva citronová,
koření polévkové,
koření kari,
sůl,
pepř mletý,
sekaná,
víno
Komentáře (5)