Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 848 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,24 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 403 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 87,20 g |
Postup přípravy
Od doby varu vaříme pod tlakem na slabém plameni 50 minut. Krok 4: Pokud budeme maso dusit v obyčejném hrnci, podlijeme pivem a vývaru přidáme tolik, aby bylo maso z poloviny ponořené. Za občasného podlití vývarem dusíme doměkka cca 160 minut. Záleží na kvalitě masa. Krok 5: Měkké maso z hrnce vytáhneme a uchováme v teple. Šťávu v hrnci rozmixujeme ponorným mixérem a podle potřeby dochutíme. Je-li na náš vkus příliš řídká, můžeme ji silným varem zredukovat na hustší konzistenci. Krok 6: Maso naporcujeme a podáváme s bramborovou kaší, přelité šťávou.
Zveřejněno 7. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y497
Moje poznámka
Hovězí plec na černém pivu, dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y497
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 6 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 26 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovezi plec recepty,
dušená hovězí plec,
hovězí plec,
hovězí plec dušená - recept,
hovězí v papiňáku,
dušené hovězí,
dusene hovezi v papiňáku,
hovězí plec recept,
kulata plec v papinaku,
hovezi plec dusena,
hovězi dušene,
recept v papiňáku,
dušené hovězí recept,
hovezi z papinaku recepty,
hovezí plecko v papinaku top recepty,
hovêzí maso na černém pivu v papińáku,
dušená hovězí líčka na černém pivu,
hovězí plecko recepty,
hovězí plec vcelku recepty,
hovězí zadní v celku recept v papiňáku
Suroviny:
plec hovězí,
pivo černé,
vývar hovězí,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)