Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,22 g |
| Tuky | 78,28 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 394 mg |
| Sodík | 5,10 g |
| Sůl | 12,60 g |
| Sacharidy | 31,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Moje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Nejnovější recepty
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 46 minutami
Datlové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 7 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 7 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 4 minutami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 22 minutami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 1 hodinou
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 1 hodinou
Vaječný koňak
Vigousek před 2 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 3 hodinami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
vývar hovězí,
cibule,
špek,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
mouka,
sádlo,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
pepř
Komentáře (45)
Tvůj recept není o nic lepší ani horší než ostatní - dle mne zlatý střed.
O tom, jestli do "segedínu" patří či nepatří smetana, jestli zahušťovat a jak, o tom lze diskutovat donekonečna....Najdou se i recepty s přidáním česneku, bobku, nového koření, oregana, aj Masox jsem našla, atd.,jo...Prostě "segoš" je maso, paprika, zelí....a pak dle autora:omg: Maďar asi kouká...:omg:
Je to prostě SEGEDÍN....Szekely gulyas ze kterého segedín nějakou přesmyčkou vznikl, je - jak píše Dajda - perkelt + zelí. Mmch doporučuji vyzkoušet
A k dalším připomínkám - filozofie webu je jasná, segedín po stopadesátédeváté ano...
Na fotce to vypadá na málo zelí, ale poměr 1:1 váhově s masem je ok.
Autorka má ještě dost let se vyvařit k dokonalosti...která z diskutujících v 19 letech vystřihla dokonalý segedín? a jaký to je?
do gulášů obecně dávám čistě čistou kohoutkovou, že
A kdo říká, že ty "první dva recepty, které vyběhly", jsou ty opravdu kvalitní a nikoliv ty o ničem, jak píše magdalenka? Spousta přispěvatelů něco uvaří a hned musí jídlo vyfotit a zveřejnit. Pak není divu, že tu je 58 segedínů a Vy musíte hledat zrno mezi plevami!
" Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr"
Možná se naježíte ještě víc (pokud je to vůbec možné), ale dovolím si praktickou radu: Ta záklechtka (zátřepka) se dobře dělá v "šejkru"
No, nevím zda z vás někdy bude Zdenda P.
***
...asi by nebylo od věci tuto debatu odklonit do pryč, že
https://www.toprecepty.cz/recept/42896-jiska-do-za...