Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Postup přípravy
Krok 1: Maso omyjeme a prošpikujeme. Dáme do studené vody i s ostatními přísadami a necháme pomalu vařit. Vývar použijeme na polévku (proto morkové kosti).
Krok 2: Podáváme s vařeným bramborem, tatarskou omáčkou a okurkou.
Zveřejněno 10. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Moje poznámka
Tatarské hovězí "hovězí ovar"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0JOy
Nejnovější recepty
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 4 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový knedlík s ovocem
Chantalia před 18 minutami
Dršťková polévka
cejen01 před 18 minutami
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou
Swarofka před 1 hodinou
Svíčková omáčka:
imzlin@seznam.cz před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
IvanaJa před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
zelviky před 2 hodinami
Afrika řezy
JanaK24 před 3 hodinami
Vepřové maso se žampiony a rýží
Moanka před 4 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Moanka před 4 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
kost hovězí morková,
slanina,
cibule,
česnek,
bobkový list,
jalovec,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl
Komentáře (3)