Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 15 hodinami
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 57 minutami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 58 minutami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 59 minutami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 59 minutami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 1 hodinou
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 1 hodinou
Club sušenky
Kerstein před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 2 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 4 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (23)