Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 321 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 52,90 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 82 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 234,85 g |
Postup přípravy
Nakoniec vmiešame menšie kúsky ovocia. Krok 3: Masu dáme do vodou vypláchnutej tortovej formy a necháme vychladnúť.
Potom vložíme do chladničky aspoň na 12 hodín. Krok 4: Pred podávaním odoberieme prstenec formy a nakrájame.
Ozdobíme podľa svojej chuti.
Zveřejněno 25. 2. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlovo-tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmpn
Moje poznámka
Jáhlovo-tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dmpn
Nejnovější recepty
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Malinová bublanina
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Knedlíková nádivka z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 20 minutami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 26 minutami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 1 hodinou
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 2 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 6 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 10 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 10 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 10 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 12 hodinami
Suroviny:
jáhly,
mléko,
tvaroh jemný,
med,
skořice,
kokos,
želatina,
ovoce
Komentáře (2)