Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 700 kJ / 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,67 g |
Tuky | 8,73 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme cibuli, celer, přidáme nakrájená rajčata a společně restujeme.
Krok 2: Přidáme všechno koření, bujón a rajčata v konzervě. Trochu restujeme. Můžeme přisladit cukrem.
Krok 3: Jak rajčata pustí šťávu, zalejeme rajčatovou šťávou a přidáme ještě trochu vody.
Vaříme asi půl hodiny. Vyjmeme bobkový list a kuličky nového koření. Krok 4: Pak všechno rozmixujeme a dohustíme jíškou.
Vaříme asi půl hodiny. Vyjmeme bobkový list a kuličky nového koření. Krok 4: Pak všechno rozmixujeme a dohustíme jíškou.
Zveřejněno 31. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčina rajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qglr
Moje poznámka
Lenčina rajská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qglr
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 4 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 51 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 2 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 2 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 2 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 4 hodinami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 4 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 4 hodinami
Suroviny:
cibule,
rajče,
rajče,
máslo,
celer řapíkatý,
pepř,
bobkový list,
koření nové koření,
bujón,
šťáva rajčatová,
cukr,
jíška světlá
Komentáře (6)