Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 861 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 1,84 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 34,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tortily s baby špenátem a lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRyo
Moje poznámka
Tortily s baby špenátem a lososem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRyo
Nejnovější recepty
Žampionové gnocchi
Přidáno před 21 minutami
Salámové rolky s lososem
Přidáno před 1 hodinou
Buffalo kuřecí křídla na grilu
Přidáno před 1 hodinou
Medvědí špenát
Přidáno před 1 hodinou
Kuskusový salát s uzeným tofu
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory s chřestem
Přidáno 26. 4. 2025 14:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 3 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 4 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
pralinkaalenka před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Januli-holky před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
MARKANITA před 5 hodinami
Hermelín do trouby i na gril
Jasminka4 před 5 hodinami
Guláš na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Krkovička na slanině, zázvoru a černém pivu
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
tortilla s lososem,
tortilla recept,
balení tortily,
tortilla se špenátem,
rolky z tortily,
dip do tortily,
jak se balí tortily,
tortilla recepty,
tortilla s lososem.a spenatem,
lososové tortily,
uzený losos v tortile,
dip na tortily,
tortily,
tortilla s lososem a špenátem,
recept losos,
rolky s z tortily,
baby špenát recepty,
špenátové tortily,
tortily recept,
baby špenát recept
Suroviny:
tortilla,
losos,
špenát baby,
rajče,
smetana zakysaná,
kopr,
citron,
olej olivový,
koření na ryby,
sůl,
pepř
Komentáře (6)