Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky marinované v sójové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 445 kJ /
1 779 kcal
Bílkoviny115,01 g
Tuky131,11 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 7,19 g
Sůl17,10 g
Sacharidy32,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kostky a smícháme se všemi surovinami. Dáme přes noc do lednice. Půl hodiny před vařením maso z lednice vytáhneme. Krok 2: Nakrájíme slaninu a cibuli nadrobno, mrkev na kolečka. Slaninu vyškvaříme a zpěníme cibuli. Přidáme maso a zprudka ho opečeme. Krok 3: Přidáme papriku, zamícháme a zalijeme vývarem. Dusíme do poloměkka a přidáme mrkev. Když je maso měkké, rozmícháme solamyl ve vývaru a přilijeme k masu. Krok 4: Přisypeme kukuřici a chvíli povaříme Podle chuti dosolíme a opepříme. Podáváme s bramborovou kaší, těstovinami nebo rýží.

Zveřejněno 11. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3RQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3RQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Valis: ;-) keltika: ;-) Oběma moc děkuji, jsem ráda, že recept nezklamal a díky za pěknou fotku..:-K:-K

Váš další luxusní a jednoduchý recept, dnes k večeři s kari tarhoňou, asi aby mi ladila s kukuřicí :-D, vynikající :yes: <3. Dovolila jsem si přidat foto

Tak tohle je fakt velká dobrota :-Q Rodinka si dokonce přidala <3 Výborný recept :yes::yes::yes:

Jirina8: Jiřinko děkuji..:-K:-K

<3To je zase dobrota...:yes:

Suroviny:
plec vepřová, česnek, omáčka sojová, olej, omáčka chilli sladká, zázvor, šťáva citronová, slanina anglická, cibule, mrkev, paprika sušená sladká, vývar, solamyl, vývar, kukuřice mražená, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu