Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Avokádová svačina

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Avokáda oloupeme, rozpůlíme, zbavíme pecky a nasekané dáme do misky spolu se špetkou koriandru, anýzem, zakapeme citronovou šťávou, přidáme trochu čerstvě nastrouhaného zázvoru, dle chuti chilli a nasekané lístky polního salátu. Krok 2: Vše smícháme pomocí vidličky, vypracujeme v pomazánku a nakonec ozdobíme na plátky nakrájenými ředkvičkami. Podáváme na vybraném pečivu. Použila jsem bezlepkový chléb, ale veka či jiné klasické pečivo je na vlastním výběru.

Zveřejněno 20. 8. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Avokádová svačina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1gNq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Avokádová svačina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1gNq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Mňam, na tohle mám hroznou chuť. Jsem co se týká avokáda jsem začátečník, tak jsem zvědavá. :-)

magdalenka: Ja nevedela, podle meho, polni salaty jsou vsechny ty, co se daji vysadit primo na pole.
No, asi jsem zila v omylu.
Jen autorce bych jeste doporucila opravit loupani avokada https://www.youtube.com/watch?v=TrwnI4GDYwk

magdalenka: a víš, že jsem si to také myslela?

Fenykl bulvový má chuť ako anýz..a polníček niekto volá poľným šalátom...väčšina kuchárov však toto asi vie...alebo nie? Nesplietla si autorka fenykl s anýzom? Ten by sa dal strúhať...semienko anýzu asi nie.

maris: Myslim, ze to netusi ani autorka :-(
Na a svem profilu ma velice pozitivni vzkaz, ale "obcas" na nej zapomina a dela presny opak . . . . .

maris:
Děkuji za poslední koment:yes: který mi otevřel oči...
Celou dobu jsem měl za to, že autorka trpí nedostatečností ve vyjadřování ;-(

Tato autorka už nám několikrát ukázala, že si v kuchyni razí svou vlastní cestu, své postupy. :-) Ani já netuším, jak se strouhá anýz;-):-8

Lenka Škulinová: Lenko, mně to zajímalo také :-) Můžete prosím přiblížit, jak "strouháte" něco, podobného kmínu:-?

mimosa: Ano, dá se nastrouhat, ale děkuji za komentář :-K

mimosa:
No, anýz se obvykle tluče, že ;-)

Asi jsem mimoň,jak se strouhá anýz?Pochopila bych ho rozkutrovaný v mixeru,ale nevím ,jak bych ho nastrouhala.

casino: Na koupeném salátových lístcích je napsáno polní lístky...:-K

"Avokáda oloupeme, rozpůlíme, zbavíme pecky a nasekané dáme do misky..."
A vy to takto opravdu děláte?:-O:-8;-):-):-K
***
"pár nasekaných lístků polního salátu"
Jedná se opravdu o polní salát, nebo o polníček?

Suroviny:
avokádo, anýz, koriandr, šťáva citronová, zázvor, koření chilli, salát, ředkvičky

Přidat fotografie receptu