Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
Tuky | 48,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Na závěr vyndáme tymián a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Moje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 6 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 57 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí dušené,
hovězí na bílém víně,
hovězí játra na víně,
hovezi maso na bilem vine,
recepty hovězí maso na víně,
dušené hovězí kostky,
hovězí dušené maso,
hovězí maso na tymianu,
dušené hovězí maso na červeném víně,
hovězí na červeném víně,
dušené hovězí,
hovězí tymián,
hovezi kostky na cervenem vine,
hovezi kostky na tymianu,
hovězí na timiánu,
hovězí na víně recept,
dušené kuře na víně
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené suché,
slanina,
tymián čerstvý,
kapie červená,
cibule,
mouka,
máslo,
bujón hovězí,
sůl,
pepř
Komentáře (13)