Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 807 kJ / 3 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 314,76 g |
| Tuky | 220,85 g |
| Vláknina | 23,45 g |
| Cholesterol | 868 mg |
| Sodík | 4,61 g |
| Sůl | 11,44 g |
| Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Moje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 17 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 18 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 20 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 2 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 2 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 13 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso hřbet - recepty,
srnčí hřbet,
vynikající šípková omáčka recept,
srnčí hřbet recept,
divočina na šípkové omáčce,
srnčí kýta na šípkové omáčce,
šípková omáčka,
jak upravit srnčí maso,
srnčí hřbet maso recept,
sipkova omacka recept,
jak upravit srnčí,
recept na srnčí hřbet,
kančí hřbet se šípkovou omáčkou,
kanci hrbet na sipkove omacce,
jak upravit srnci hrbet,
srnci hrbet recepty,
srnči maso na šípkové omáčce,
srnčí maso recepty,
omáčka ze srnčího,
recept na srnčí
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
mrkev,
petržel,
celer,
slanina uzená,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
džem šípkový,
víno červené suché,
mouka hladká,
pepř bílý,
citron
Komentáře (28)
zmlsaná.
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala.