Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 722 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,57 g |
Tuky | 1,69 g |
Vláknina | 30,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 71 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 183,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené brambory necháme zchladnout a oloupeme,nakrájíme.
Krok 2: Ostatní suroviny nakrájíme na kostičky,přidáme k bramborům,nasekanému kopru,osolíme a zalijeme rozmíchanou zálivkou.
Krok 3: Necháme v chladnu proležet.
Zveřejněno 11. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát s matjesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Kr
Moje poznámka
Bramborový salát s matjesy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Kr
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy salat s matesy,
rybí salát z matjesů,
matjes,
bramborový salát s matjesem,
matjesy,
salat s matesy,
bramborový salát s matesem,
salát z matesů,
salát z majtesů,
matesy salát,
uzene matjesy,
majtes salat,
braborovy salát,
bramborovy salat z matesy,
salat zmatjesu,
recepty z matjesu,
uzené matjesy salát,
majtesy,
bramborový salát s řepou a matesy,
recepty z matjesu
Suroviny:
brambory typ a,
matjes,
cibule červená,
okurky sterilované,
jablko,
kopr,
smetana sladká,
hořčice dijonská,
lák okurkový,
sůl
Komentáře (9)