Suroviny pro 12 porcí
Recept je pro větší remosku Grand o průměru mísy 32 cm.
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 384 kJ / 2 482 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,52 g |
Tuky | 78,92 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 382,56 g |
Postup přípravy
Můžeme ale marmeládu vynechat a buchtu jen pocukrovat a nebo na povrch použít čokoládovou polevu.
Zveřejněno 14. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Margot buchta pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXqA
Moje poznámka
Margot buchta pečená v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXqA
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 7 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 7 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 10 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 20 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 36 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 54 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 1 hodinou
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
čokoláda margot,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
smetana ke šlehání,
mléko,
mouka hrubá,
marmeláda malinová
Komentáře (1)