Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve

Hodnocení receptu je 5,0 (114×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby uležení masa

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby uležení masa)

Recepty z jednoho hrnce jsou populární a není se čemu divit. Vaření je jednoduché a rychlé, navíc nám stačí jen málo nádobí. V jedné nádobě připravíme i těstoviny s kuřecím masem. Suché těstoviny a několik dalších přísad uvaříme ve velké pánvi a máme hotovo.

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie864 kJ /
206 kcal
Bílkoviny8,46 g
Tuky6,02 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 913 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy26,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, smícháme se sójovou omáčkou a zakápneme olejem. Necháme 1/2 hodiny uležet. Krok 2: Mezitím nakrájíme oloupanou cibuli a papriky na kousky, česnek na plátky. Krok 3: Na rozehřátém oleji ve vyšší pánvi zprudka opečeme připravené maso. Krok 4: Přidáme cibuli, česnek a papriky. Chvíli restujeme. Ochutíme paprikou, solí a pepřem. Krok 5: Vsypeme těstoviny a zalijeme polovinou vývaru. Krok 6: Pánev přiklopíme a vaříme pozvolna s občasným mícháním. Hlídáme těstoviny a podle potřeby postupně přiléváme vývar. Krok 7: Když začínají těstoviny měknout, přilijeme smetanu. Krok 8: Vaříme společně do změknutí těstovin. Nakonec, kdo chce, vmíchá sýr. Krok 9: Dochutíme a můžeme podávat.

TIP: Rozdělení a zpracování drůbeže

Zveřejněno 10. 4. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rxNE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rxNE

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (50)

Pecka! Opravdu jednoduché a žravé jídlo. Vařila jsem již několikrát a když to vidím, hned bych si to dala zase. Snaha o uvaření dostatečného množství na dva dny je marná, hned to doma snědí 🤣

Potřebovala jsem zpracovat zbylé kureci steh.rizky a narazila jsem na váš recept.
Je to výborné. <3
Ukládám si ho.
Moc dekuji😉

Andyscha: Moc děkuji:-K:-K

Báječné jídlo, moc jsme si pochutnali. Děkuji :-K

Nikca87: Děkuji:-K:-K

Opět mňamka,smetanu jsem neměla tak jsem dala 2 trojúhelníčky sýru Smetanito a tak výborné.

Radik: Děkuji:-K:-K

Výborná a jednoduchá dobrota, neměl jsem sýr i bez něho je to prudce jedlé.:-8

Moanka: :-K:-K:-K

Děkuji za další skvělý recept… 👌😋 Vařila jsem poprvé, určitě ne naposledy… 😉

MamkaTerka: Děkuji:-K:-K:-K

Vynikající, dietní a relativně rychlé. :-K<3

:-)<3:yes::yes::-K

Výborné a jednoduché, navíc v jedné pánvi. Mělo úspěch

Přidala jsem více sojovky .. jinak super:-)

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
těstoviny recepty, kureci kousky s těstovinami, kuřecí maso s těstovinami, těstoviny z jedné pánve, kuřecí s těstovinami, těstoviny s kuřecím masem, kuřecí kousky, recepty z jedné pánve, kureci maso s testovinami z jedne panve, kuřecí prsa s testovinami, těstoviny s masem z jedné pánve, kuřecí s těstovinami v pánvi, kuřecí v na pánvi s tšstovinami, kuře s těstovinami, kuřecí maso s testovinama, kuřecí těstoviny, kuřecí z jedné pánve, z jedne panve, těstoviny z iedne panve, kureci maso testoviny

Suroviny:
řízky stehenní, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibule, česnek, vývar drůbeží, smetana 12%, paprika sušená uzená, omáčka sojová, sýr strouhaný, olej, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu