Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,35 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 325 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 25,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G67
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 3 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 9 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová buchta - hrnková
gahim před 4 minutami
Miliónová polévka
Fitulka před 10 minutami
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 26 minutami
Těstovinový salát
Maja77 před 34 minutami
Vídeňské brambory
Nadja před 1 hodinou
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Diesel před 1 hodinou
Melounová zmrzlina s vanilkovým jogurtem
babykocis před 2 hodinami
Koláčky ze sýru
Dycky před 3 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Ctibor67 před 3 hodinami
Tématické fráze:
francouzká kuchyně,
kuřecí maso recepty,
polévky recepty,
francouzká polévka,
recepty z kuřecího masa,
polévka z kuřecích srdcí,
francouzká jídla,
kuřecí žaludky recept,
kuřecí roláda recept,
francouzka kuchyne recepty,
recepty z kuřecího,
polévky,
zeleninová polévka recept,
polévka z kuřecích žaludků,
tn.cz recepty bramborové knedlíky,
francouzká polívka,
francouzká polévka recept,
pohlreich vyvarova polevka,
francouzké polévky,
ratatuj recept
Suroviny:
maso kuřecí,
máslo,
směs zeleninová mražená,
víno bílé,
smetana,
vývar masový,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (4)