Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 734 kJ / 1 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,69 g |
| Tuky | 36,80 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 70,48 g |
Postup přípravy
Jablko, cibuli a česnek oloupeme a řapíky škrabkou oškrábeme.
Jablko nakrájíme na kostičky, cibuli a řapíky na tenké půlměsíčky a česnek na tenké plátky. Krok 2: Do kastrolu na rozehřátý tuk dáme restovat cibuli s česnekem.
Poté přidáme játra a necháme je zatáhnout. Krok 3: Přidáme jablko, celer, vývar a koření, promícháme a pod pokličkou slabým varem dusíme 10 minut.
Poté ve studené vodě rozmícháme solamyl, přidáme k játrům, promícháme a bez pokličky vaříme ještě 2 minuty. Krok 4: Na přílohu se hodí různě připravené brambory nebo čerstvé pečivo.
Zveřejněno 23. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpyA
Moje poznámka
Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpyA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 12 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 6 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 9 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 11 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 12 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 13 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 13 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 14 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 14 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
jablko,
celer,
cibule,
česnek,
máslo,
olej,
vývar drůbeží,
pepř mletý,
sůl,
voda,
solamyl
Komentáře (7)