Suroviny
Porce: dle uvazeni
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 617 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,34 g |
Tuky | 0,93 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,28 g |
Postup přípravy
Když se voda vyvaří, podlejime olejem a osmahneme do zlatova. Krok 2: Nakloníme pánev, aby olej stekl a čistou cibuli dáme do misky nebo talířku. Přidáme marmeládu podle chuti a pár kapek citronové šťávy na chuť.
Lehce promícháme.
Zveřejněno 17. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibule s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjxR
Moje poznámka
Cibule s marmeládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZjxR
Nejnovější recepty
Směs hub s medvědím česneku a těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí minutka z vykostěných marinovaných stehen
Přidáno před 15 hodinami
Loštická pomazánka s paprikou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí srdíčka s paprikami a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Makovec s povidly a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s nektarinkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezmasý guláš z hlívy
Ajca1 před 34 minutami
Upečená naložená krkovička
tara23 před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
KuchtaPaja před 2 hodinami
Zeleninový guláš bez masa a uzeniny
michna před 2 hodinami
Tvarohová bábovka
Rena64 před 16 hodinami
Ořechová náplň (nejlepší, co znám)
Panova před 17 hodinami
Pěnová bábovka
Sefiragold před 18 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
MirkaP před 21 hodinami
Houbový pekáček
bobnak před 23 hodinami
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
bobnak před 23 hodinami
Suroviny:
cibule,
marmeláda,
citron,
olej olivový
Komentáře (3)
No a na co se má použít, he?