Postup přípravy
Krok 1: Pohanku namočíme ve vlažné vodě cca na 2 hodiny a posléze dáme vařit včetně vody v ní namočené. Vaříme spolu s masoxem (já používám zeleninový).
Krok 2: V době vaření si připravíme vložky do pohanky: Vlastně je to jakési lečo. Maso lze použít -kuřecí,vepřové,játra ale i rybí. Každý podle své chuti a zvyků.
Krok 3: Na sádle restujeme postupně jako lečo a po uvaření pohanky lze vše smícat nebo servírovat zvlášť . Nemohu jinak než to doporučit.
Zveřejněno 12. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka jen tak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6A5
Moje poznámka
Pohanka jen tak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6A5
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 48 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 8 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 19 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 43 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho se vaří pohanka,
pohanka doba vareni,
vaření pohanky,
jak dlouho vařit pohanku,
jak vařit pohanku,
tipy na vaření z pohanky,
pohanka recepty jak vařit,
pohanka vaření,
pohanka, doba vaření,
doba vaření pohanky,
vaření s pohankou,
vařená pohanka,
recepty kuřecí maso a pohanka,
pohanka recepty,
vaření z pohanky,
pohanka recept,
jak se vaří pohanka,
uvaření pohanky,
moučník z pohanky,
pohanka zdraví
Suroviny:
pohanka,
cibule,
lusk paprikový,
maso kuřecí,
rajče,
česnek,
masox,
sůl,
pepř,
sádlo,
koření
Komentáře (4)