Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 972 kJ / 2 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,17 g |
Tuky | 100,04 g |
Vláknina | 22,28 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 13,08 g |
Sacharidy | 294,62 g |
Postup přípravy
Do mísy prosijeme mouku a smícháme se solí. Přidáme nakrájené rohlíky, žloutky a mléko. Promícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Krok 6: 4 hrnky dobře vytřeme olejem a naplníme těstem. Plníme trochu pod okraj, těsto nabude. Krok 7: Vložíme do hrnce, přilijeme vodu do poloviny oušek a vaříme pod poličkou 30 minut. Ostrým nožem pak knedlíky opatrně uvolníme a vyklopíme.
Zveřejněno 17. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na černo a hrnkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2rW
Moje poznámka
Králík na černo a hrnkové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2rW
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 3 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 13 hodinami
Jidášky
Přidáno před 13 hodinami
Špenátová polévka s vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené medvědí brambory
trdlo před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 2 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 2 hodinami
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
JonasM před 2 hodinami
Tvarohové lívance
ovocny.caj před 3 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 3 hodinami
Vepřová panenka ve slanině
Jindra100 před 4 hodinami
Suroviny:
králík,
slanina,
sůl,
mrkev,
petržel,
bulva celerová,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
vývar masový,
sádlo,
povidla švestková,
šťáva citronová,
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
rohlík,
vejce,
olej
Komentáře (5)