Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem, který dodá vůní. Poprášíme cukrem a máme hotovo.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 866 kJ / 4 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,34 g |
| Tuky | 207,82 g |
| Vláknina | 30,84 g |
| Cholesterol | 825 mg |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,71 g |
| Sacharidy | 655,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Moje poznámka
Pudingoš bez kynutí podle Markéty v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm69
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 50 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
sůl,
pudink čokoládový,
kakao holandské,
mléko,
cukr krupice,
máslo,
rum,
máslo
Komentáře (26)
A jednička s hvězdičkou za dokonale napsaný recept (rozměry vyváleného těsta , množství náplně. . ) Hezký den