Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 759 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 1,17 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 36,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky.
Krok 2: Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou, rozmarýnem, estragonem a tymiánem.
Krok 3: Přidáme ostrý kečup a pokrm řádně prohřejeme - nesmí se vařit.
Krok 4: Plátky veky potřeme tence máslem, posypeme sýrem, sekanou petrželkou a krátce zapečeme.
Krok 5: Jednotlivé porce krevet podáváme se sýrovými toasty, popřípadě s lehkým zeleninovým salátem bez zálivky.
Zveřejněno 3. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Moje poznámka
Krevety po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR6m
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 17 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 9 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 11 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 12 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 12 hodinami
Tématické fráze:
krevety recept,
krevety s rozmarýnem,
příprava zmrazených krevet,
zálivka na krevety,
zmrazené krevety,
krevety po provetijalsku,
krevety tymian,
recept na velké krevety,
jsou zdravé krevety,
krevety recepty,
krevety zmrazené,
krevety zdravě,
velké krevety,
krevety rozmaryn,
krevety,
recept na krevety zmrazené,
zdravý recept na krevety,
krevety s petrzelkou,
recept na velké tygří krevety,
krevetový salát po provensálsku
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
krevety,
sůl,
petrželka,
rozmarýn,
estragon,
tymián,
kečup ostrý,
veka,
máslo,
sýr,
petrželka
Komentáře (3)