Frankfurtská polévka s fazolemi
Klasickou frankfurtskou polévku zná snad každý z nás, vyzkoušejte ji ale obměnit přidáním fazolí z konzervy. Její chuť tak získá nový rozměr a polévka ještě lépe zasytí a zahřeje. Příprava vám nezabere moc času a není nijak složitá.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 424 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,80 g |
Tuky | 66,89 g |
Vláknina | 12,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 64,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Moje poznámka
Frankfurtská polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3DM
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 9 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 10 minutami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 48 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 53 minutami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 2 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 2 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 4 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 4 hodinami
Svěží pomazánka z lučiny
tara23 před 4 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
veronika_straka před 4 hodinami
Suroviny:
párky,
fazole bílé,
cibule,
brambory,
česnek,
sádlo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar masový,
libeček,
majoránka,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý
Komentáře (18)