Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Pomalý hrnec je skvělým pomocníkem v kuchyni. Tento recept vám přináší šťavnaté kuřecí stehenní řízky vařené v leču, ze kterého pak vymixujete lahodnou zeleninovou omáčku. Jako přílohu můžete zvolit třeba šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 hodně velké porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,51 g |
Tuky | 101,84 g |
Vláknina | 43,45 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,41 g |
Sacharidy | 74,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxrr
Moje poznámka
Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxrr
Nejnovější recepty
Plzeňský špíglák
Přidáno před 11 hodinami
Kaštanová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Český kapr
Přidáno před 11 hodinami
Ryba v kapustovém kabátku
Přidáno před 11 hodinami
Čokoládové košíčky s pařížským krémem
Přidáno před 18 hodinami
Slaninové zavinuté balíčky na špejli
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
Tatarka podle ČSN musela obsahovat víno: Příprava je jednoduchá a výsledek zachutná víc než kupovaná omáčka
Gastro glosa: Předvánoční stres, desítky druhů cukroví a pořád nic není hotový? Milé ženy a mámy, děláme si to samy...
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
MirkaMi před 6 minutami
Svíčková na smetaně
MirkaMi před 8 minutami
"Pískové" brambory - Patate sabbiose
barypb před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
Macaag před 12 hodinami
Koupel hraběnky Báthory
Soropa před 12 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Javor před 13 hodinami
Buřty na pivě s kečupem
Lucie1001 před 14 hodinami
Patizonový krém s houbami
olgam před 14 hodinami
Pravý vepřový guláš
Martin87 před 18 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kdyzjehlad před 19 hodinami
Suroviny:
stehno krůtí,
cibule,
mrkev,
lečo,
máslo,
pepř mletý,
sůl,
cibulka lahůdková
Komentáře (3)