Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstovinový salát s tuňákem podle Jitky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 237 kJ /
535 kcal
Bílkoviny42,34 g
Tuky30,72 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,92 g
Sacharidy18,63 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy. Krok 2: Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka, papriku na kostičky, vejce a sýr na kostičky. Krok 3: Vše promícháme, přidáme sůl, pepř a koření na ryby podle chuti a promícháme. Krok 4: Nakonec vmícháme tatarku a dáme vychladit alespoň na 2 hodiny. Studený je nejlepší.

Zveřejněno 3. 6. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrV9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YrV9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
testovinovy salat s tunakem, těstovinový salát s rybou, studený těstovinový salát z tuňáka, těstoviny s tuňákem, těstovinový salát, těstovinový salát s tuňákem z konzervy, studeny těstovinovy salat s tuňákem, nejlepší těstovinový salát s tuňákem, těstovinový salát z tuňáka, testovinovy tuňákový salát, testovinovy salat s tatarkou, těstovinový salát s tuňákem a tatarkou, tuňákový salát, tuňákový salát s těstovinami, těstoviny s tuňákem z konzervy, studeny salat s tunakem, tunakovy těstovinový salát, tuňákový salát s těstovinou, těstoviny s tuňákem recept, testovinovy salat za studena stunakem

Suroviny:
těstoviny vrtule, tuňák v konzervě, rajče cherry, cibulka jarní, paprika čerstvá žlutá, vejce, sýr eidam, tatarská omáčka, sůl, pepř, koření na ryby

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu