Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Segedínský guláš se tradičně dělá z vepřového masa. Tento recept je však založen na jemnějším a méně tučném krůtím mase. Výhodou je také vaření v pomalém hrnci, který se prakticky postará o nejdelší část přípravy. A ke guláši pak nesmí chybět knedlík.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 608 kJ / 3 013 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,42 g |
| Tuky | 195,09 g |
| Vláknina | 35,27 g |
| Cholesterol | 531 mg |
| Sodík | 5,63 g |
| Sůl | 13,75 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Moje poznámka
Segedínský guláš z krůtího masa z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Xp
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 39 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 5 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 6 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 2 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Suroviny:
maso,
zelí sterilované,
cibule,
špek,
vývar masový,
sádlo,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
smetana 12%,
mouka hladká,
cukr
Komentáře (10)
cathleen: Moc děkuji
Verunko s tím krůtím masem a sladkokyselým zelím to bylo takové jemnější než klasický segedín,tak jsem to tady přidala
Jarunko,pokud uděláš tak snad si pochutnáte
Maruško,manžel mi dělává"dvorního"kráječe,tak ten zbytek se už pak dá nějak zvládnout