Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy s vajíčkem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 527 kJ /
1 321 kcal
Bílkoviny49,50 g
Tuky65,27 g
Vláknina12,54 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 1,49 g
Sůl3,39 g
Sacharidy128,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Červenou řepu nakrájíme na kostičky a dobře promícháme s olejem. Pak přidáme kukuřici, na kostičky nakrájené okurky, na kolečka nakrájenou cibuli a promícháme. Krok 2: Prošleháme všechny přísady na zálivku a vmícháme ji do salátu. Nakonec jemně zamícháme na kolečka nakrájená vajíčka.

Zveřejněno 1. 11. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wz5J

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wz5J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Vynikající 👍

Irule: Som rada, že chutnalo. :-8 A ďakujem ti za fotku. ;-)

Salát byl naprosto skvělý, moc mi chutnal. Zařazuji do svého jídelníčku :-p a posílám foto ;-). Moc, moc, moc děkuji za recept:-!:yes::-K

Ďakujem za všetky komentáre :-8

Fakt jsem velmi podobny salatek delala pred asi dvema dnemi, protoze jsem se chtela zbavit nechtene konzervovane kukurice. Chutnalo mi to tak moc, ze si tu kukurici koupim naschval a zopakuji. Bod:yes::-p

Skvely Rezept, uz se tesim, az si ho udelam. Jsem se pozastavila nad slovem CVIKLA. Jinak jsme totiz cervene repe kdysi u nas ve Slezku nerekli! Vybavila se mi krasna vzpominka na prapredky..:-8

veru tento salatik tiez vyskusam hned zajtra

Tak proti tomuto salátku nic nemáme :-p:-p:yes::yes::yes:

Bude to prudko jedlé, milujem šaláty všeobecne, repu zvlášť!:yes:

Miluju červenou řepu,tenhle salátek určitě vyzkouším :yes:

Tématické fráze:
salat z červené řepy, salát z červené řepy vařené, salát z červené řepy s vejci, červená řepa salát, salat s červenou řepou, salát z červené řepy s vejcem, salát z červené řepy recept, červená řepa vařená - salát, červená řepa vařená salát, červená řepa recepty, červená řepa recepty salát, recepty z červené řepy saláty, saláty z červené řepy, recepty z červené řepy, salát s červenou řepou s vajicek, salat z repy, recept na salát z červené řepy, salát z červené vařené řepy, salat s červené řepy, červená řepa salát recepty

Suroviny:
řepa červená, vejce, kukuřice, okurky sterilované, cibule, olej, jogurt, tatarská omáčka, hořčice, křen, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu