Vepřová kroupová polévka XXL
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo pak umožní jíst pokrm jako hlavní chod i velmi tvrdě pracujícím strávníkům.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 632 kJ / 3 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,77 g |
Tuky | 265,75 g |
Vláknina | 48,04 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 10,47 g |
Sůl | 25,58 g |
Sacharidy | 201,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Moje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Nejnovější recepty
Jehněčí válečky pečené v kapustě
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kůže plněná nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s vajíčkem, salámem a ředkvičkou
Přidáno před 11 hodinami
Jarní, levná vajíčková pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Hrášková polévka s lososem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno 12. 3. 2025 20:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový (ořechový) závin od Lidušky
tiborbarsony před 43 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Eranis před 48 minutami
Celerovo - sýrové placičky
Kucharice před 55 minutami
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Sahula před 7 hodinami
Ořechový řez z jednoho vejce
Evakuace před 9 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
gatear před 11 hodinami
Mušle s kokosovým mlékem a čerstvým pepřem
Radek2112 před 11 hodinami
Kapustový prejt
Stepkavera před 12 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 12 hodinami
Suroviny:
bůček,
ocas vepřový,
prejt,
kroupy,
voda,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
majoránka,
česnek,
sedmikráska,
pečivo
Komentáře (5)