Pohanka zapečená se zeleninou a smetanou
Vegetariánský pokrm je plný zdraví prospěšných živin a vitamínů. Přirozeně bezlepková pohanka je zapečená s brambory a zeleninou. Vše doplňuje lahodná smetana a dozlatova vypečený sýr. Zejména v chladných dnech vás toto jídlo opravdu zahřeje.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,27 g |
Tuky | 39,23 g |
Vláknina | 45,43 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 232,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Wl
Moje poznámka
Pohanka zapečená se zeleninou a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER0Wl
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Andělská čokoláda
Přidáno před 3 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 16 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 39 minutami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 47 minutami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 54 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 1 hodinou
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 14 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 14 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 14 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 16 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 16 hodinami
Suroviny:
pohanka,
olej olivový,
cibule,
česnek,
voda,
tymián sušený,
koření oregáno sušené,
rozmarýn sušený,
kmín drcený,
chilli,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mrkev,
květák,
smetana,
sýr gouda,
olej
Komentáře (4)