Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Moje poznámka
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 18 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 5 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 6 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 6 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 7 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 7 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 8 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 9 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 11 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 13 hodinami
Tématické fráze:
jatra recepty,
hovězí játra po tyrolsku,
jatra recept,
drůbeží játra po tyrolsku,
recepty z jater,
vepřová játra po tyrolsku,
recept játra,
recepty játra,
jelení játra recept,
jelení játra,
recept na játra,
jelení játra recepty,
recepty na játra,
tyrolská kuchyně,
recepty jelení játra,
játra,
tyrolská vepřová játra,
jelení játra- recept,
kdy se solí játra,
recept z jater
Suroviny:
játra hovězí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
mléko,
hořčice,
olej,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (19)