Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Hamburgery s trhaným„fejkovým”masem
Přidáno před 10 minutami
Čokoládový fondant
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Přidáno 28. 4. 2025 12:17
Chřestová polévka
Přidáno 28. 4. 2025 12:03
Rebarborovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 28. 4. 2025 11:53
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 25 minutami
Rajčatová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka se sýrem
Slavista62 před 1 hodinou
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Glapet před 2 hodinami
Teplý čočkový salát
TondaJ před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
TondaJ před 3 hodinami
Vepřové kotletky s pepřovou omáčkou
prochajdam před 3 hodinami
Křehoučké jogurtové řízky
Kovisova před 4 hodinami
Halušky se zakysanou smetanou
ZboSy před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Nikolw před 6 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (26)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
A přidala jsem dvě lžíce rumu do těsta
Takže již nikdy, zůstanu u osvedcenych receptu
Jak správně smažit koblihy, aby byly propečené a nebyly spálené? Video poradí
Takže nezbude nic jiného, než dělat pokusy a učit se vlastními chybami a nedostatky. Je škoda, že není možné se řídit uvedeným postupem "doslova"; začínajícím kuchařům tak vznikají problémy a nedůvěra v kvalitu receptů.