Bavorské vdolečky
Vláčné vdolečky jsou sice bavorské, ale v Čechách jsou jako doma. S povidly a tvarohem tvoří sladkou vzpomínku na dětská léta a ušpiněný nos. Nejlepší jsou ještě čerstvé, těsně před vychladnutím.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Moje poznámka
Bavorské vdolečky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXkP
Nejnovější recepty
Kuřecí stehno a pečený květák se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí roštěnky
Přidáno před 11 hodinami
Zelánky
Přidáno před 12 hodinami
Holandský sýrový salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Přidáno před 18 hodinami
Koláč z rýžové mouky s citronovou polevou
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Misicka77 před 8 hodinami
Kachní rizoto na srbský způsob
Sahula před 8 hodinami
Cibulovo - bramborový krém
Sahula před 8 hodinami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Sahula před 8 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
radbastim před 8 hodinami
Pařížský salát
Tivkov369 před 9 hodinami
Bačův plněný řízek
1Marketa2 před 9 hodinami
Hruškové muffiny s kakaem
1Marketa2 před 9 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Kristinaaa před 9 hodinami
Kynutý makový závin
Estrella před 11 hodinami
Tématické fráze:
bavorské vdolečky,
bavorské vdolky jednoduché,
bavorské vdolečky recept,
bavorské vdolečky maminčiny recepty,
bavorské vdolky,
recept na bavorske vdolecky,
české vdolky recept,
bavorské vdolky recept,
recept na bavorské vdolky,
bavorské vdolky z kynutého těsta,
vdolečky,
recept na jednoduche bavorske vdolecky,
bavorské vdolky smažené,
rychle bavorske vdolecky,
rychlé vdolečky,
vdolečky recept,
smažené vdolečky,
recept bavorske vdolecky,
recept na vdolečky,
recepty bavorské vdolečky
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
droždí čerstvé,
máslo,
cukr,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
povidla švestková,
olej
Komentáře (26)