Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný romadur

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie676 kJ /
162 kcal
Bílkoviny5,09 g
Tuky1,55 g
Vláknina11,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Romadury nakrájíme na silnější plátky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Krok 2: Do misky dáme asi 2 polévkové lžíce mleté papriky a 1 kávovou lžičku drceného kmínu, promícháme a obalíme v něm kusy romaduru. Krok 3: Vezmeme sklenici, do které budeme nakládat, a na dno nasypeme trošku cibule s česnekem, 2 kuličky pepře a nového kření a 1 bobkový list, trošku tymiánu a nasekané chilli papričky, na to kusy romaduru. Takto vrstvíme, dokud sklenice není plná. Nakonec zalijeme olejem a necháme 2 dny odležet v chladu.

TIP: Jak naložit kombinaci různých sýrů

Zveřejněno 2. 9. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný romadur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Gm8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nakládaný romadur

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Gm8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Zrající sýry mám obzvlášť ráda, Romadur jsem ještě nakládat nezkoušela, takže už vím na co se vrhnu. Skvěle poslouží i jako jedlý dárek. :-)

Velice dobrá chuťovka

Tématické fráze:
nakládaný hermelín recept, nákladný romadur, recept na nakládaný hermelín, romadur recept, jak naložit romadur, nákladný hermelín recept, recept nakládaný hermelín, recepty z romadůru, nákladný romaduru, nakaladaný romaduru, jak naložit romaduru, recepty pikantni nakládaný romadúr, nakladany hermelin recept., nakládaný romadur v pivu, rpmadur-nakládaný, recepty romadur, nakládaný romandur, nakladanyromadur, recept s z romaduru, nakládané hermelín recept

Suroviny:
sýr romadur, cibule, česnek, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, paprika sušená sladká, kmín drcený, tymián, chilli paprika čerstvá, olej slunečnicový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu