Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší osvěžující kontrast k tomuto bohatému pokrmu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 122 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,60 g |
Tuky | 30,17 g |
Vláknina | 35,24 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 26,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0W3
Moje poznámka
Dušená kuřecí stehna na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R0W3
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 9 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s květákem a šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 11 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 7 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 7 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 8 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 8 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 8 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 8 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 9 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 9 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 9 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
česnek,
žampióny,
pórek,
vývar drůbeží,
celer,
sůl,
máslo,
smetana ke šlehání
Komentáře (4)