Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Pomazánka z uzené makrely je skvělá volba pokud chcete připravit lehké chlebíčky. Hodí se ale i na opečené tousty nebo na tmavý chléb. Dozdobit můžete podle svých preferencí a chuti, hodí se na ně červená paprika, kyselá okurka i vejce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,76 g |
Tuky | 98,84 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7YM
Moje poznámka
Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7YM
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 8 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 17 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 33 minutami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 1 hodinou
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 8 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 8 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 8 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 8 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 8 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 9 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 10 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 11 hodinami
Suroviny:
makrela uzená,
cibule šalotka,
vejce,
šťáva citronová,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř mletý,
sůl,
veka,
okurky sterilované,
slepice,
paprika čerstvá červená,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)