Pivní bůček na způsob rillettes
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém nebo pomalém hrnci. Nepoužívejte ale tmavé pivo - je sladké, ani Plzeň - je hořká.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 122 kJ / 5 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,38 g |
Tuky | 485,48 g |
Vláknina | 10,24 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
Moje poznámka
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 1 hodinou
Barevná vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 3 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 35 minutami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 1 hodinou
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 2 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 3 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 4 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 5 hodinami
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (2)