Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelínový salát se šunkou

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Hermelínový salát se šunkou je lahodná a krémová pochoutka. Tento sytý salát je ideální volbou pro rychlou večeři, pohoštění pro hosty nebo jako lehký předkrm.

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 793 kJ /
667 kcal
Bílkoviny33,59 g
Tuky55,06 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 381 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,81 g
Sacharidy8,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín, šunku a vejce nakrájíme na kostičky, okurku a cibuli najemno a pažitku posekáme. Krok 2: Smícháme spolu s majonézou, hořčicí, osolíme a opepříme. Krok 3: Necháme uležet v lednici. Podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Top 7: Hermelín v naší kuchyni - oblíbené recepty

Zveřejněno 19. 3. 2015

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wADm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wADm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komtesina: Děkuji :-K

Moc dobré:yes:

Udělám na oslavu :-)

Lantea:Díky za pochvalu:-K

Vynikající kombinace! Přidávám bod.

:yes: tak to můžu :-p:-K

Taky doporučuji. Ze stejných surovin dělám pomazánku, jen hermelín a vajíčko nekrájím, ale rozmělním hnětacími metlami. Přidávám trošlu česneku a štipku papriky. :yes:

Skvelý tip na dekoráciu studenej misy pre veľkonočnú návštvu,:-p ,no mám pocit, že uvedené množstvo surovín je len pre jednu osobu, :-// no aj to by nesmela kuchárka ochutnávať :-((, aby niečo ostalo aj pre hostí.
Radiator: obdivujem vás, že vám z tohto množstva surovín na šalát ostane niečo aj na druhý deň. Ja by som to zjedla-samozrejme v rámci ochutnávania, či ešte niečo nechýba-sama a ostatným by som opisovala, aké to bolo výborné. O tom totiž nepochybujem.:-*:-*:-*

Dělávám také tak, je to rychlá večeře a když zbyde, tak i snídaně;-):yes:

Tématické fráze:
hermelínový salát, recept na hermelínový salát, top recepty hermelínový salát, salát se šunkou, hermelinovy salat recept, hermelínový salát s jogurtem, pikantní hermelínový salát, vyborny hermelinovy salat, hermelínový salát s vejci, hermalinovy salat, recepty šalát hermelínový, salát s hermelina, vynikajici hermelinovy salat, pikantní hermelínový salát recept, hermelínovy salát s majonézou, žampionový salát se šunkou, hermelínový salát,pomazánka, hermwlinovy salat se sunkou, hermelinovy salat karlova pekarna, recept hermelínový salát

Suroviny:
sýr hermelín, vejce, šunka, okurky sterilované, cibule, hořčice dijonská, majonéza, pažitka, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu