Jahodová zmrzlina z kyšky a zahuštěného mléka
Je svěží a ovocná letní pochoutka, která okouzlí svou výraznou chutí i krásně růžovou barvou. Vyrobená z čerstvých jahod nabízí dokonalé osvěžení v horkých dnech a zároveň potěší jako lahodný dezert pro malé i velké.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 561 kJ / 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 1,20 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jahody opláchneme, odstraníme zelené okvětí a nakrájíme.
Krok 2: Dáme do mixéru, přidáme Kyšku a zahuštěné slazené mléko a rozmixujeme.
Krok 3: Ochutnáme a pokud bude potřeba, přisladíme.
Krok 4: Rozmixovanou směs nalijeme do silikonových mističek a dáme nejlépe přes noc zmrazit.
Zveřejněno 15. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodová zmrzlina z kyšky a zahuštěného mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31loA
Moje poznámka
Jahodová zmrzlina z kyšky a zahuštěného mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31loA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 18 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 20 minutami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 1 hodinou
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 3 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 11 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 14 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 15 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 16 hodinami
Suroviny:
jahody,
mléko,
cukr moučkový
Komentáře (5)