Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 833 kJ / 2 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 248,24 g |
| Tuky | 145,50 g |
| Vláknina | 27,51 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 63,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Moje poznámka
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WAPW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 53 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 17 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
fiakergulas,
vídeňský fiakr guláš,
guláš vídeňských fiakristů,
fiakr hovezi guláš,
guláš vídeňského fiakristy,
tradiční guláš recept dobromila,
vídeňský guláš s octem,
vidensky gulas fiakristu,
ocet do guláše,
recept vídenskych fiakristu,
guláš s octrm,
vídenský gulaš z párkem,
fijakr guláš recept,
guláš vznik názvu,
vídenský fiakr guláš recept,
gulas vidensky fiakr,
gulas prazskych fiakristu,
typický vídeňský guláš,
hovězí guláš s křenem a párkem,
guláš s octem
Suroviny:
kližka hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
ocet vinný,
kost hovězí morková,
kmín drcený,
bobkový list,
párky vídeňské,
vejce,
majoránka,
česnek,
chléb tmavý
Komentáře (7)