Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 159 kJ / 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,25 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 11,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev, brambory a porek ocistime, nakrajime a dame varit. Pridame sul a pepr a varime do zmeknuti.
Krok 2: Az je vse uvarene, rozmixujem normalnim nebo ponornym mixerem, zalezi na vas, jakou chcete mit konzistenci.
Krok 3: Nakonec dame smetanu, ale nemusi byt a taveny syr. Dochutime a muzeme podavat s ruznymi krutony nebo osmazenym chlebem.
Zveřejněno 20. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4R6
Moje poznámka
Pórková polévka jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r4R6
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 5 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 13 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 4 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 4 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 4 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 4 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 5 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 6 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 6 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 8 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 8 hodinami
Suroviny:
mrkev,
brambory,
pórek,
smetana,
sýr tavený,
pepř,
sůl,
voda
Komentáře (3)